Ilfov: proiect nou de infrastructură rutieră în Pantelimon pentru lărgirea la patru benzi a DN3, între DJ301 și intersecția cu DJ301B

Ilfov: proiect nou de infrastructură rutieră în Pantelimon pentru lărgirea la patru benzi a DN3 între DJ301 și intersecția cu DJ301B

Primarul Marian Ivan a anunțat faptul că orașul Pantelimon va beneficia de un nou proiect de infrastructură rutieră, care va îmbunătăți semnificativ accesul la rețeaua de drumuri principale din zonă.

Proiectul constă în acest moment în elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru lărgirea la patru benzi a DN3, între DJ301 și intersecția cu DJ301B (Brănești – Găneasa), inclusiv implementarea măsurilor de siguranță pentru traficul auto și pietonal, prin: trotuare, piste de biciclete, treceri de pietoni, amenajare intersecții, pasarele pietonale.

Durata contractului este de 8 luni, timp în care proiectantul va realiza atât studiul de fezabilitate, cât și expertiza tehnică. Proiectul va fi finanțat din fonduri externe nerambursabile.

Sursă: Facebook PNL Ilfov

Leave a Comment