În comuna Beceni din județul Buzău, copiii au reușit să facă o minune

Badila Antonia

Copiii din comuna Beceni, județul Buzău au reușit să strângă 16.000 de lei pentru un suflet de copil aflat în suferință. Inițiativa lor a fost susținută de primarul comunei, domnul Adrian Burlacu și de prefectul județului Buzău, Daniel Marian Țiclea.

,,Inițiativa Consiliului școlar al elevilor de la Liceul Tehnologic Beceni a constat în organizarea unui Târg de Crăciun în comună, cu ocazia aprinderii iluminatului festiv. Elevii, sub coordonarea cadrelor didactice au pregătit spre vânzare decorațiuni de Crăciun, dar și diferite produse culinare și băuturi tradiționale, produse în gospodărie.

Sursa: PNL Buzău

Povestea suferinței lui Răzvan Martagoci Petre (19 ani) a început de la vârsta de 4 ani, când a rămas orfan, aflându-se de atunci în grija Direcției pentru Asistență Socială și protecția Copilului Buzău. La vârsta de 12 ani, acesta a fost diagnosticat pentru prima dată cu leucemie, iar, după ce a urmat atunci o serie de tratamente medicale părea că se vindecase. În urmă cu câteva luni, boala a revenit. A reînceput o luptă dură, iar alături i-au fost și-i sunt până în prezent cei care îl cunosc și-l apreciază pentru cumințenie și seriozitate, dar și pentru puterea de a lupta pentru a depăși orice obstacol.

În această vară, peste 100 de tineri liberali s-au mobilizat și au donat sânge pentru Răzvan.

Însă, acum Răzvan are nevoie de ajutor mai mult ca oricând”, transmite PNL Buzău într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul