Bazine de înot pentru comunele periurbane din jurul Timișoarei

Paul

Comunitățile conduse de administrațiile liberale din trei localități periurbane Timișoarei vor beneficia de bazine didactice de înot cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. În comunele Ghiroda și Moșnița Nouă, acest tip de bazine se află în lucru, cu termen de finalizare anul viitor.

Ultima veste bună a venit pentru comunitatea din Giroc, condusă de viceprimarul cu atribuții de primar Dan Vîrtosu. La ultima ședință de Consiliu Local s-a aprobat predarea amplasamentului către CNI. Urmează ca CNI să pornească licitația pentru stabilirea constructorului, iar lucrările ar putea începe anul viitor.

Liberalul Dan Vîrtosu a declarat: „Proiectul este standard, va fi construit după standardele impuse de CNI și va fi folosit de copiii din comuna noastră. Va fi un bazin didactic, cu șase culoare, tribună și vestiare”.

Bazinul de înot va fi amplasat pe bulevardul Aviației din Giroc, la doi pași de Timișoara, în perimetrul fostei unități militare. Investiția o să fie de aproximativ 1,2 milioane de euro!

Comuna Giroc s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, populația crescând foarte mult. Situații similare sunt și în comunele Moșnița Nouă și Ghiroda, conduse de liberalii Florin Bucur, respectiv Ionuț Stănușoiu.

Distribuie articolul