Inaugurarea și recepția Ambulatoriului Maternității din Brașov

Constantinescu Denisa
Sursă foto: Facebook Adrian Ioan Veştea
Sursă foto: Facebook Adrian Ioan Veştea

Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, a inaugurat astăzi clădirea modernizată a Ambulatoriului Maternităţii Braşov

Am inaugurat clădirea modernizată a Ambulatoriului Maternităţii Braşov, un proiect investiţional al Consiliului Judeţean Braşov în valoare de 13 milioane de lei, din care peste 2 milioane de lei, reprezentând lucrările de eficientizare energetică, vom recupera din fonduri PNRR.

Am finalizat o lucrare importantă, care vine să întregească infrastructura acestui spital ce rivalizează din punctul de vedere al dotărilor cu orice instituţie medicală din ţară şi inclusiv cu cele din sectorul privat.

Felicitări conducerii Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” şi întregului personal pentru modul în care cu toţii au colaborat pentru implementarea în cele mai bune condiţii a obiectivelor de investiţii prin intermediul cărora am schimbat din temelii faţa spitalului!” a declarat Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul