Investiție în eficiența energetică: CJ Vrancea alocă 6 milioane de lei în vederea amplasării de panouri fotovoltaice pentru consumul propriu

Eduard Turcu

Consiliul Județean Vrancea a obținut aprobarea finanțării cererii sale de proiect pentru instalarea de panouri fotovoltaice privind asigurarea consumului propriu de energie electrică.

„Cererea de finanțare depusă de Consiliul Județean Vrancea în vederea amplasării de panouri fotovoltaice pentru consumul propriu a fost aprobată”, se arată în comunicatul emis de CJ Vrancea.

Astfel, „proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa 11 Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile. Valoarea totală a proiectului este de 6.028.334 lei, iar valoarea nerambursabilă 4.182.173 lei”.

„Vor exista 6 puncte de consum în care se vor amplasa panourile, astfel: 3 puncte de consum la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești, unul la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Mihălceni, unul la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani și unul la Bazinul de Înot Didactic Focșani”, a transmis CJ Vrancea.

sursă: Consiliul Județean Vrancea, Facebook

Distribuie articolul