Investiție pentru modernizarea iluminatului public în Parcul Regina Elisabeta din Tecuci: primarul Lucian Costin prezintă progresul lucrărilor

Eduard Turcu

Primarul orașului Tecuci, Lucian Costin, a anunțat că lucrările la iluminatul public din Parcul Regina Elisabeta sunt aproape de finalizare.

Această investiție a presupus schimbarea întregii instalații subterane și montarea a 120 de noi stâlpi prevăzuți cu corpuri de iluminat eficiente energetic. Potrivit primarului, în prezent se efectuează primele probe, iar până la sfârșitul lunii, dacă totul este în regulă, se va semna și recepția lucrărilor.

Lucian Costin: „Suntem aproape de finalizarea lucrărilor la iluminatul public, din parcul Regina Elisabeta, o investiție care a presupus schimbarea întregii instalații subterane și montarea a 120 de noi stâlpi prevăzuți cu corpuri de iluminat eficiente energetic. Zilele acestea efectuăm primele probe, iar până la sfârșitul lunii, dacă totul este în regulă, semnăm și recepția lucrărilor”.

„Așadar, odată cu venirea primăverii vă invităm și în Parcul Regina Elisabeta, o adevărată oază de liniște și verdeață, o locație pe nedrept uitată de autorități în ultimii ani”, a transmis edilul.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Citește și Tecuci: Primăria construiește 40 de locuințe de tip ANL.

Distribuie articolul