Investiții în infrastructura sportivă din Popricani. Primăria a depus o cerere de finanțare la CJ Iași pentru amenajarea unui nou teren de sport

După ce administrația locală din Popricani a reușit să realizeze un teren de sport cu suprafață multifuncțională la Școala Gimnazială Popricani, Primarul Ion Tănasă a depus o cerere de finanțare la CJ Iași pentru amenajarea unui nou teren de sport.

Ion Tănasă: „E o mare bucurie să știu că elevii Școlii Gimnaziale Popricani fac sport în condiții sigure și beneficiază de o infrastructură sportivă modernă! Am reușit să facem acel teren de sport cu suprafață multifuncțională de la Școala Gimnazială Popricani și nu ne oprim aici! E modul meu de a vă anunța că am depus deja o cerere de finanțare la Consiliului Județean Iași, prin care sper că vom obține fondurile necesare pentru amenajarea unui nou teren de sport în sat Cârlig”.

„Practic, prin cererea depusă la CJ Iași încercăm să valorificăm oportunitatea dată de Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială Iași pentru anul 2023- Componenta B <<Construirea/ modernizarea/ reabilitarea terenurilor de sport pentru copii și tineret>>”, a spus liberalul.

Potrivit edilului, pentru noul teren de sport din satul Cârlig vor fi investiți aproape 600.000 lei

„Ne dorim să avem terenuri de sport în localitate pentru că sportul ne menține sănătoși! A face mișcare trebuie să fie parte din rutina oricui, de la cele mai mici vârste. În plus, mai am o veste! Suntem în tratative avansate cu un profesor de tenis care să vină aici, la Popricani, pentru a-i învăța pe copii să joace tenis. Ar fi un pas înainte, ne dorim să găsim astfel de specialiști care să ne ajute și în alte sporturi”, a transmis Primarul Ion Tănasă.

sursă: Ion Tănasă, Facebook

Citește și Președintele CJ Iași Costel Alexe: Din punct de vedere al construcțiilor, este evident pentru oricine că Iașul s-a dezvoltat incredibil în ultimii ani

Leave a Comment