Investiții masive în infrastructura de drumuri din Bicazu Ardelean anunțate de Președintele PNL Neamț George Lazăr

Eduard Turcu

George Lazăr, președintele PNL Neamț, a anunțat investiții masive în infrastructura de drumuri din Bicazu Ardelean.

George Lazăr: „Ieri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, am fost alături de primarul comunei Bicazu Ardelean, domnul Ioan Constantin Bîrsan, care a semnat, împreună cu domnul ministru, Adrian Ioan Veştea, un contract de finanțare care va aduce în localitatea nemțeană suma de 7.385.000 lei”.

„Această sumă reprezintă fonduri guvernamentale, obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și va fi suplimentată cu 2 milioane de lei, fonduri locale, pentru finalizarea obiectivelor proiectului de infrastructură rutieră din comuna Bicazu Ardelean”, a spus liberalul.

Președintele PNL Neamț a subliniat că „demersul acesta reprezintă un pas semnificativ pentru dezvoltarea comunei Bicazu Ardelean și a întregii regiuni nemțene. Investițiile în infrastructura de drumuri sunt esențiale pentru siguranța participanților la trafic, îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, dar și pentru valorifica potențialul turistic pe care îl avem în zona Bicaz”.

„Drumurile moderne și bine întreținute vor facilita transportul local și, totodată, vor spori investițiile din localitate, lucru care nu poate decât să ne bucure. Inițiativa de finanțare vine în contextul unui efort amplu al Partidului Național Liberal de a investi în infrastructura națională și locală, pentru a susține dezvoltarea tuturor localităților și regiunilor României, etapă cu etapă, cu fonduri guvernamentale substanțiale, în raport cu nevoile din teritoriu”, a spus George Lazăr.

„Ne bucură aceste oportunități pe care le putem accesa pentru modernizarea localităților nemțene, zone deosebit de frumoase, care trebuie să înflorească, la adevăratul lor potențial. Îl felicit pe domnul Primar Ioan Constantin Bîrsan pentru un proiect necesar, bine lucrat și conform cu prioritățile din localitatea pe care o gospodărește, proiect prin care Bicazu Ardelean va beneficia de o infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți cei care tranzitează localitatea. Se poate și la Neamț! Dezvoltăm localitate cu localitate”, a declarat președintele PNL Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul