Investiții noi pentru locuitorii din comuna Tămășeni anunțate de președintele PNL Neamț George Lazăr. Unul dintre proiectele-cheie: extinderea rețelei de apă și a rețelei de canalizare, în valoare de 22,6 milioane lei

Eduard Turcu

Investiții noi pentru locuitorii din comuna Tămăşeni anunțate de George Lazăr, președintele PNL Neamț, în cadrul vizitei de lucru pe care a efectuat-o alături de Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării și Ștefan Lucaci, primarul liberal al comunei Tămășeni.

George Lazăr: „Unul dintre proiectele-cheie de modernizare locală de aici este extinderea rețelei de apă şi a rețelei de canalizare, în valoare de 22, 636, 307 lei, pentru care deja s-a organizat licitația pentru constructor, urmând ca lucrările să înceapă în curând”.

„Este un proiect important pentru dezvoltarea comunității locale şi mă bucur să văd că domnul primar a găsit cele mai bune soluții pentru a facilita astfel de investiții substanțiale în localitate”, a spus liberalul.

A fost reluată construcția sălii de sport

Acesta a mai spus că „s-a reluat construcția sălii de sport, proiect început în 2008 și blocat din pacăte în anul 2009”.

„Cu sprijinul Ministerului Dezvoltării,  acest proiect, a cărui valoare de 1 milion de euro  finanțat prin Compania Națională de Investiții , s-a reluat si probabil ca in cursul anului viitor, sala de sport din Adjudeni va fi inaugurată. Este un plus de care comuna Tămăşeni are nevoie şi de care se vor bucura sute de elevi şi de părinți, care aşteaptă această sală de sport de mulți ani”, a subliniat președintele PNL Neamț.

Liberalul a mai precizat că a avut „discutii bune cu dl. ministru Adrian Ioan Veştea  si cu dl. primar Ștefan Lucaci, privind posibilitatea finantării proiectului de asfaltare drumuri locale si cel mai probabil, anul viitor vom reusi să avem semnat si un contract prin Programul National de Investiții Anghel Saligny , pentru infrastructura rutieră”.

„Domnul primar Ştefan Lucaci este un exemplu de seriozitate, implicare şi inițiative de succes pentru comunitate, un om care a atras fonduri importante pentru investițiile necesare în Tămăşeni şi alături de care vom continua să facem toate demersurile pentru a dezvolta această frumoasă comunitate”, a declarat George Lazăr.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul