Ion Iordache, senator de Gorj: Proiectul Planului de Urbanism General al Municipiului Târgu-Jiu se va finaliza

Media PNL

La Ministerul Dezvoltării, Ion Iordache, senator de Gorj, a avut o întâlnire, pentru Municipiul Târgu Jiu, cu reprezentanții Institutului Național de Cercetare si Dezvoltare URBAN–INCERC, având ca temă finalizarea Planului de Urbanism General al Municipiului Târgu-Jiu.

“Ne dorim cu toții să sprijinim finalizarea acestui proiect, fiind constienți de importanța pe care o are pentru dezvoltarea Municipiului Tg Jiu, dar și în vederea evitării unui blocaj care ar putea să apară începând din anul 2023 din lipsa PUG-ului.”, precizează Ion Iordache pe pagina sa de Facebook .

“Primăria Târgu-Jiu va fi în imposibilitatea eliberării autorizațiilor de construire sau de realizarea a noi proiecte de dezvoltare a orașului.

Mulțumim și pe această cale reprezentanților Institutului Național de Cercetare si Dezvoltare care, deși au contract de realizare a PUG ului din anul 2008, până în anul 2017 s-au confruntat cu o lipsă de preocupare din partea administrației de la Târgu-Jiu pentru finalizarea PUG.

Am obținut un angajament din partea reprezentanților URBAN-INCERC că vor lucra aproape voluntar în perioada următoare, cu o singură condiție, o implicare substanțială din partea Primăriei Târgu-Jiu!”, a mai menționat senatorul de Gorj.

Distribuie articolul