Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat finalizarea lucrărilor la Grădinița nr. 4 de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Eduard Turcu

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că lucrările desfășurate la Grădinița nr. 4 de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, au fost finalizate, iar aceasta va putea fi inaugurată pe data de 13 ianuarie, în preajma zilei Colegiului.

„Grădinița nr. 4 de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, a fost finalizată din punct de vedere al lucrărilor de construcții”, a precizat Ion Lungu.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Primarul Sucevei a mai spus că „dotările nu au putut fi realizate până la 1 decembrie, în mod special cele pentru cantină, mobilier și instalații climatizare”, dar că „sunt contractate, s-au dat avansuri vor fi livrate perioada următoare”.

Ion Lungu: „Lucrările realizate sunt de bună calitate și până la mijlocul lunii decembrie urmează să fie finalizate și dotările”.

Grădinița va fi inaugurată pe 13 ianuarie 2023

De asemenea, Primarul Sucevei a mai anunțat că grădinița va fi inaugurată oficial la începutul anului viitor.

„Grădinița nouă va fi inaugurată pe data de 13 ianuarie 2023, în preajma Zilei Colegiului <<Mihai Eminescu>>”, a precizat Ion Lungu.

sursă: Ion Lungu, Facebook

sursă: Ion Lungu, Facebook
Distribuie articolul