Ion Lungu, primarul Sucevei: „bazinul de înot de la Școala Generală nr. 3 va fi pus în funcțiune, după reparația capitală, pe data de 6 Decembrie”

Eduard Turcu

Lucrările de modernizare a Bazinului de înot de la Școala Generală nr. 3, din municipiul Suceava, sunt în faza de finalizare, încât acesta va putea fi dat în folosință în două săptămâni, de Moș Nicolae.

Ion Lungu, primarul Sucevei: „Bazinul de înot de la Școala Generală nr. 3 va fi pus în funcțiune după reparația capitală pe data de 6 Decembrie, de Sfântul Nicolae”.

„Sunt în faza de finalizare lucrările de modernizare a Bazinului de înot de la Școala Generală nr. 3. S-a consolidat structura de rezistența bazinului, s-a placat din nou cu gresie, s-au înlocuit instalația de schimbătoare de căldură pentru încălzirea apei în bazin”, a precizat liberalul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Proiect în valoare de aproximativ 1 milion de lei

De asemenea, primarul a spus că lucrările privind modernizarea bazinului au costat municipalitatea cu aproximativ un milion de lei.

„Lucrările au costat municipalitatea în jur de 1.100.000 lei. Bazinul va fi dat în funcțiune după reparațiile capitale pe data de 6 Decembrie de Moș Nicolae, pentru cei care iubesc înotul”, a subliniat Ion Lungu.

Acesta a precizat că „este a două reparație capitală pe care o fac la bazin de când sunt primar, ultima reparație capitală, s-a făcut în urmă cu 15 ani, în anul 2007”.

„Sunt convins că este așteptată punerea în funcțiune a bazinului atât de către înotătorii care fac sport de performață cât și de către amatori care practică înotul ca mijloc de relaxare”, a menționat liberalul.

s

Distribuie articolul