Ion Lungu, Primarul Sucevei: Toți proprietarii de locuințe avariate ca urmare a exploziei din Cartierul Burdujeni, vor primi câte 25.000 de lei din partea primăriei

Eduard Turcu

Ca urmare a exploziei care a avut loc în Cartierul Burdujeni din Suceava, Ion Lungu a declarat că toți proprietarii de locuințe avariate ca urmare a exploziei din Cartierul Burdujeni, vor primi câte 25.000 de lei din partea primăriei, ce înseamnă plata chiriei și a utilităților  pentru un an de zile la un apartament.

Ion Lungu, Primarul Sucevei: „Toți proprietarii de locuințe avariate ca urmare a exploziei din Cartierul Burdujeni, vor primi câte 25.000 de lei din partea primăriei, ce înseamnă plata chiriei și a utilităților  pentru un an de zile la un apartament”.

Liberalul a mai spus că „în urma discuțiilor avute din nou astăzi la primărie cu reprezentanții apartamentelor avariate ca urmare a exploziei din cartierul Burdujeni, având în vedere că numai 6 familii au solicitat locuințe de la primărie, deoarece au dezavantajul că nu sunt mobilate, am convenit să acordăm suma de 25.000 lei la fiecare familie de la primărie, ce înseamnă plata chriei și utilităților pentru un an de zile”.

„Toti cei prezenți, reprezentanții a 26 de familii din 28 care au apartamentele avariate, au fost de acord cu această modalitate de ajutor”, a transmis edilul.

Ion Lungu: „Salariații de la Direcția de Asistență Socială, coordonați de domnul secretar al municipiului Suceava, vor întocmi dosarele la fiecare familie în parte, avand la bază procesele verbale întocmite de ISU și Inspecția în Construcții”.

„În momentul în care vom avea dosarele complete voi convoca Consiliul Local pentru aprobare. Totodată s-a stabilit ca municipalitatea să suporte costurile legate de expertizarea tehnică a blocului avariat”, a subliniat Primarul Sucevei.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul