Ionel Bogdan: Implementăm Biletul Unic de vizitare a tuturor muzeelor aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat că se va implementa Biletul Unic prin care se pot vizita toate muzeele aflate în subordinea administrației județene.

„Începând cu luna mai 2023, va putea fi achiziționat Biletul Unic de vizitare a muzeelor din Baia Mare, și anume Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul de Mineralogie “Victor Gorduza” Baia Mare, Muzeul Județean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Proiectul va fi extins la nivel județean, astfel că se vor alătura parteneriatului toate muzeele din Maramureș”, transmite Ionel Bogdan.

„Prin implementarea Biletului Unic ne dorim să creștem atât vizibilitatea muzeelor, cât și numărul de vizitatori. De asemenea, venim în sprijinul turiștilor care vor să viziteze muzeele noastre, iar astfel nu vor mai fi nevoiți să cumpere bilete de la fiecare muzeu în parte.

Biletul Unic va avea o valabilitate de 5 zile de la activare, iar prețul va fi de 5 lei pentru preșcolari, elevi, studenți, 15 lei pentru pensionari, 25 de lei pentru adulți”, adaugă președintele CJ Maramureș.

Sursa: Ionel Bogdan

Leave a Comment