Ionuț Stroe, deputat PNL: mă bucur să văd că în Comisia pentru monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei țara noastră este felicitată pentru reforma din domeniul justiției

Eduard Turcu

Deputatul PNL, Ionuț Stroe, a afirmat că se bucuăr să vadă că în Comisia pentru monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei țara noastră este felicitată pentru reforma din domeniul justiției și pentru lupta împotriva corupției.

Ionuț Stroe: „Mă bucur să văd că în Comisia pentru monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei țara noastră este felicitată pentru reforma din domeniul justiției și pentru lupta împotriva corupției. Cele trei legi ale justiției, proiectul Guvernului Ciucă și al ministrului Cătălin Predoiu, sunt apreciate la nivel european, dovadă fiind și ridicarea MCV-ului de luna trecută”.

Liberalul a mai transmis că „tot azi am lucrat alături de colegul Mihai Popșoi, din Republica Moldova, pentru ca Raportul cu privire la respectarea de către Republica Moldova a obligațiilor de membru al Consiliului Europei să fie unul cât mai bun”.

„Raportul care a ieșit din comisie este unul favorabil, care recunoaște și încurajează progresele făcute de vecinii noștri. Începând cu vara anului 2021, autoritățile s-au angajat să implementeze un program de reformă de anvergură, în special în sistemul judiciar și în zona luptei împotriva corupției, menit să restabilească statul de drept și să apere democrația”, a precizat Ionuț Stroe.

sursă: Ionuț Stroe, Facebook

Distribuie articolul