Iulian Dumitrescu, Președintele CJ Prahova: CJ a aprobat cel mai mare buget din istoria sa, 63% din fonduri merg către dezvoltare

Cel mai mare buget din istoria județului 1,238 miliarde de lei, orientat spre dezvoltare , iar 63% din bani vor merge către proiecte de infrastructură atât de necesare județului.

,,Față de 2020, bugetul Consiliului Județean Prahova s-a dublat, iar cheltuielile de dezvoltare au crescut aproape de 5 ori, lucru care a fost posibil prin atragerea de finanțări europene și guvernamentale pentru investiții (18 lei atrași din fonduri europene pentru fiecare leu încasat direct din taxe și impozite).

Este unul dintre cele mai mari bugete din țară, un buget care respectă forța, valoarea și importanța județului Prahova. Un buget orientat spre dezvoltare, care ne face cinste și care va aduce investiții în infrastructură pe care prahovenii și le doresc de mult timp.

În 2023, avem responsabilitatea uriașă de a implementa proiectele aprobate deja, dar și de a pregăti în continuare proiecte majore pentru viitoarele finanțări europene și guvernamentale”, declară Iulian Dumitrescu, Președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment