Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova: După 30 de ani de așteptare, încep lucrările la drumurile care vor debloca Valea Prahovei

Badila Antonia

Consiliul Județean Prahova va construi șoselele ocolitoare ale orașelor Comarnic, Azuga și Bușteni.

,,Sper ca, odată ce aceste lucrări vor fi gata, să spunem adio cozilor de pe Valea Prahovei. Sunt proiecte importante pentru dezvoltarea economică a județului, care vor genera locuri de muncă şi vor atrage investitori. Consiliul Județean Prahova va scoate la licitație, în zilele următoare, cele două drumuri.

Centura Comarnicului va avea aproape 6 km și va fi finalizată în doi ani de la semnarea contractului de proiectare și execuție. Drumul de acces rutier complementar necesar descongestionării circulației din zonele centrale ale orașelor Bușteni și Azuga va avea puțin peste 9 Km și va fi finalizat în trei ani. Finanțarea celor două obiective de investiții este asigurată de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, din fonduri europene – prin Programul Operațional de Transport 2021-2027″, declară Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul