Iustin Cionca, președintele CJ Arad: „În ultimii ani, Consiliul Județean Arad a îndreptat investiții spre tabăra de la Căsoaia”

Paul

Echipa liberală de la Consiliul Județean Arad aplică un proiect pentru transformarea taberei de elevi de la Căsoaia în cea mai modernă tabără școlară din România, din subordinea unei autorități județene!

„În ultimii ani, Consiliul Județean Arad a îndreptat investiții spre tabăra de la Căsoaia, care au transformat-o într-un spațiu pentru activități sportive și educaționale, în care tinerii pot petrece timp liber de calitate. Investițiile nu se opresc, însă, aici. La Căsoaia ne propunem să construim un turn de belvedere înalt de 33 de metri, să punem în funcțiune un trenuleţ de agrement pentru vizitarea taberei de sculptură şi să realizăm independența energetică a bungalourilor. Din strategia noastră de punere în valoare a acestei zone face parte și modernizarea drumurilor de acces spre Căsoaia. Am modernizat tronsonul Pâncota-Măderat-Târnova, unde lucrările sunt aproape finalizate, iar drumul Mâsca-Măderat-Arăneag este la faza documentației tehnice”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

La începutul lunii octombrie, Consiliul Județean Arad a inaugurat la Tabăra din Căsoaia o investiție de 95.000 de euro, rezultat al colaborării cu GAL Miniș-Măderat. Din fonduri europene, a fost amenajat un teren sintetic de fotbal și un foișor care completează facilitățile oferite tinerilor în această tabără. 

Sursa: Iustin Cionca, Facebook

Distribuie articolul