Județul Arad este lider regional al proiectelor de dezvoltare. Consiliul Județean a fost premiat la Parlamentul României

Ciprian S.
Județul Arad este lider regional al proiectelor de dezvoltare Consiliul Județean a fost premiat la Parlamentul României

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că județul pe care îl reprezintă este lider regional în ce privește proiectele de dezvoltare, iar pentru asta Consiliul Județean a fost premiat la Parlamentul României.

”Am ridicat premiul cu gândul nu la câte am realizat deja până acum, ci la planurile de viitor: la drumul expres Arad-Oradea, la centura de Est a Aradului, cu un nou pod peste Mureș (la Fântânele), la drumurile din nordul județului (Șicula, Beliu, Mișca, Berechiu, Apateu), la Complexul Matern-Pediatrie, la blocul operator de la Spitalul Județean, la pavilionul central al Spitalului Municipal… Și la multe altele, pentru care aducem fonduri europene pentru județul Arad! Fiindcă noi așa construim: cu 2% banii arădenilor și 98% fonduri europene nerambursabile! Premiul acesta ne onorează nu doar pe noi, echipa Consiliului Județean Arad și administrația liberală a Aradului, ci pe toți cei care au încredere în noi și cu care construim împreună!”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul