Județul Caraș-Severin este pe primul loc la atragerea de fonduri din PNRR cu 202 milioane euro

Paul

Județul Caraș-Severin ocupă primul loc în topul regiunilor privind atragerea de fonduri din PNRR. Întregul județ a atras suma de 202.770.417 euro, iar 64.221.300 euro au fost atrași de către Consiliul Județean. De altfel, primăriile cu cele mai mari sume atrase sunt Oravița și Reșița.

„Județul Caraș-Severin pe primul loc la atragere de fonduri din PNRR.

Din cei 202.770.417 euro, Consiliul Județean a atras 64.221.300 euro, pentru construcția de piste de biciclete în zonele turistice din județ și pentru reabilitarea Muzeului Banatului Montan din Reșița și a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Christiana Bocșa. Consider că este un rezultat foarte bun, ținând cont că PNRR reprezintă un program dedicat în principal nevoilor venite de la nivel local, cum ar fi reabilitarea de clădiri, digitalizare și îmbunătățirea sistemului educațional, deci, în mare măsură, finanțări pentru primării.

La Consiliul Județean Caraș-Severin încercăm să fim atenți la toate programele prin care putem aduce bani în județ, în special pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere. Se muncește mult, iar rezultatele o să apară și pe aceste segmente”, transmite Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Sursa: Romeo Dunca

Distribuie articolul