Klaus Iohannis: Traversăm vremuri complicate, în care ne confruntăm cu o serie de crize suprapuse

Eduard Turcu

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 14 decembrie 2022, un mesaj în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România. Mesajul a fost prezentat de către Cătălina Galer, Consilier de stat – Departamentul Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Mă bucur că tradiția Galei Asociației Municipiilor din România a putut fi reluată, după doi ani dificili în care pandemia de COVID-19 a generat numeroase obstacole în organizarea acestui eveniment. În semn de apreciere pentru eforturile depuse de primarii municipiilor în slujba cetățenilor, am acordat și în 2022 Înaltul Patronaj acestui eveniment.

Ediția din acest an are o semnificație aparte, deoarece recunoaște performanțele administrației publice locale, prin premierea inițiativelor care au contribuit la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. În același timp, evenimentul le oferă membrilor Asociației Municipiilor din România oportunitatea de a împărtăși experiențe și bune practici și, totodată, motivația de a realiza cât mai multe proiecte necesare pentru dezvoltarea comunităților, în beneficiul cetățenilor.

Traversăm vremuri complicate, în care ne confruntăm cu o serie de crize suprapuse. Dumneavoastră, primarii municipiilor din România, aveți o misiune care nu este deloc ușoară, aceea de a găsi soluții potrivite și de a gestiona resursele într-un mod cât mai eficient și responsabil, astfel încât cetățenii să facă față dificultăților cu care se confruntă în viața de zi cu zi”.

Puteți citi întregul comunicat aici.

sursă: presidency.ro

Distribuie articolul