Leonard Achirloaei, Primarul Romanului: „Străzile fără asfalt vor fi de domeniul trecutului”

Eduard Turcu
sursă: Leonard Achirloaei

Primăria Municipiului Roman continuă să investească în infrastructura rutieră a orașului. De această, lucrările ajung în Cartierul Niucolae Bălcescu, acolo unde vor fi asfaltate toate străzile.

Leonard Achirloaei a făcut acest anunț: „Continuăm investițiile în infrastructură! Noi străzi au fost asfaltate! Așa cum am promis, toate străzile din cartierul Nicolae Bălcescu vor fi asfaltate, iar romașcanii care locuiesc în această zonă vor beneficia, așa cum este firesc, de o infrastructură rutieră complet nouă. În același timp, continuăm lucrările de asfaltare și în alte zone din oraș”.

Strada Progresului și Strada Dumbrava Roșie – primele locuri unde au început deja lucrările

„Am fost prezent ca de fiecare dată în teren, alături de responsabilii de lucrări, pentru a monitoriza etapele de execuție”, a declarat liberalul.

Acesta a precizat că „s-a intervenit pe strada Progresului cu lucrări de frezare a asfaltul existent, reparații la stratul suport și preluare denivelări și a fost turnat un covor asfaltic – BAPC 16, cu o grosime de 4 cm, pe o suprafață de 2303 mp. Urmează ridicarea în cotă a căminelor și trasarea marcajelor rutiere. Tot aici, în cartierul Nicolae Bălcescu sunt programate pentru modernizare străzile: Zebrei, Fundătura Zebrei, Sărata și Salciei – toate acestea fiind parte integrată a proiectului european de modernizare și extindere a Școlii <<Carol I>>”.

„De asemenea, s-a intervenit pe un prim segment al străzii Dumbrava Roșie, fiind turnat un nou covor asfaltic pe o suprafață de 640 mp. Pentru că această zonă este intens circulată, am propus o sistematizare viitoare, care să permită un acces mai facil atât conducătorilor auto, cât și pietonilor”, a punctat Leonard Achirloaei.

Primarul Romanului a mai declarat că „străzile fără asfalt vor fi de domeniul trecutului și cât mai multe zone din municipiul nostru vor fi modernizate”.

sursă: Leonard Achirloaei, Facebook

Distribuie articolul