Liberalii filialei PNL Sector 4 au efectuat o vizită de lucru la Parlamentul European

Membrii liberali ai filialei PNL Sector 4 au efectuat o vizită de lucru la Parlamentul European la invitația europarlamentarului Rareș Bogdan. Au discutat despre perspectivele și șansele de dezvoltare ale României prin inițiative coerente de politică externă.

În cadrul vizitei au participat Pavel Popescu, deputat și președinte PNL Sector 4, George Nicolae, consilier general al Primăriei București, dar și Adrian Niculae, Letiția Stoian și Matei Ștefănescu, consilieri locali în cadrul Primăriei Sector 4.

„Țara noastră este unul dintre statele membre UE, acest aspect fiind esențial pentru reprezentarea poziției României în context european, pentru întărirea obiectivelor de securitate națională, dar și pentru oportunitățile de finanțare care pot fi obținute prin intermediul programelor de dezvoltare și al fondurilor europene”, transmite PNL Sector 4.

„Din partea Partidului Național Liberal, țara noastră are în Parlamentul European unii dintre cei mai buni reprezentanți politici, care apără și susțin interesele României în context european.

Am fost onorați să luăm parte îndeaproape la activitatea europarlamentară și să discutăm, alături de Rareș Bogdan, despre perspectivele și șansele substanțiale de dezvoltare pe care România le poate obține prin inițiative coerente de politică externă”, adaugă serviciul de comunicare a filialei liberale Sector 4.

Sursa: PNL Sector 4

Leave a Comment