Liga Aleșilor Locali Maramureș și-a ales noua structură de conducere

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și al filialei PNL Maramureș, a anunțat că Liga Aleșilor Locali și-a ales o nouă structură de conducere. De-a lungul evenimentului au fost abordate și proiectele pentru dezvoltarea județului și a fost votat Biroul de Coordonare a Ligii Aleșilor Locali.

În cadrul evenimentului au participat și parlamentarii Călin Bota, Cristian Niculescu Țâgârlaș și Florin-Alexandru Alexe.

„Îl felicit pe Mitru Leșe, primarul orașului Târgu Lăpuș, pentru alegerea sa într-un nou mandat de președinte al Ligii Aleșilor Locali a PNL Maramureș. Mitru Leșe este un exemplu de primar implicat și dedicat comunității, un bun administrator, care se bucură de respectul celorlalți aleși locali liberali

În Maramureș, avem echipe puternice în comunitățile locale, care fac performanță.

Primarii, viceprimarii, consilierii locali și consilierii județeni liberali muncesc la proiecte importante pentru dezvoltarea comunităților din Maramureș”, a transmis Ionel Bogdan.

„În Maramureș, aleșii locali liberali sunt implicați în viața comunităților locale, dezvoltă proiecte importante pentru cetățeni și se bucură de respectul acestora. Buna colaborare dintre aleșii locali liberali, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan , și prefectul Rudolf Stauder se vede în ritmul de implementare al proiectelor de dezvoltare a comunităților maramureșene”, adaugă Cristian Niculescu Țâgârlaș.

„Fiecare reuniune a aleșilor locali liberali este o dovadă a unității și a energiei constructive a PNL. În seara aceasta am avut bucuria să particip la ședința Comitetului de Coordonare Județean al Ligii Aleșilor Locali PNL Maramureș. A fost o încântare să întâlnesc administratori destoinici, care modernizează localitățile, atrag investiții și schimbă destinele comunităților locale”, precizează Florin-Alexandru Alexe.

„Primarii, viceprimarii, consilierii locali și cei județeni fac echipe puternice la nivelul administrațiilor locale și muncesc împreună pentru a realiza proiectele de care maramureșenii au nevoie”, spune Călin Bota.

Sursa: Ionel Bogdan / Florin-Alexandru Alexe / Călin Bota / Cristian Niculescu Țâgârlaș

Distribuie articolul