Ligia Deca a semnat contractul de finanțare pentru dezvoltarea și dotarea campusului „Ovidius Engineering Hub” al consorțiului regional Tehno-Dobrogea

Eduard Turcu

Ligia Deca, ministra Educației, a semnat contractul de finanțare pentru dezvoltarea și dotarea campusului „Ovidius Engineering Hub” al consorțiului regional Tehno-Dobrogea.

Ligia Deca: „Încă un pas spre modernizarea învățământului dual – un nou campus cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență”.

„În cadrul consorțiului, 12 unități de învățământ, 6 unități administrativ-teritoriale, 20 de operatori economici, precum și alți parteneri, alături de liderul de parteneriat, Universitatea „Ovidius” din Constanța, vor contribui la asigurarea accesului la un învățământ dual de calitate și infrastructură modernă, în domeniile mecanică, agricultură, construcții, energetică și chimie industrială”, a spus liberala.

„Îi felicit pe toți cei implicați în acest consorțiu pentru contribuția la dezvoltarea infrastructurii educaționale și la creșterea performanței și le doresc mult succes în implementarea proiectului”, a declarat Ligia Deca.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Distribuie articolul