Ligia Deca: M-am bucurat să fiu prezentă, astăzi, la inaugurarea Amazon Palas Campus Iași

Ligia Deca, ministrul Educației, a participat la inaugurarea Amazon Palas Campus Iași.

Ligia Deca: „Municipiul Iași a făcut un pas uriaș în inovare! M-am bucurat să fiu prezentă, astăzi, la inaugurarea Amazon Palas Campus Iași. Este vorba despre un proiect impresionant, care va crea câteva mii de noi locuri de muncă, cu un impact pozitiv asupra economiei locale, dar și asupra celei naționale”.

„Astfel de demersuri stimulează tinerii cu potențial să rămână în țară și să își dezvolte o carieră de succes! Mă voi asigura că, prin Programul Național de Sprijinire a Învățării Științelor Exacte, a Ingineriei și Matematicii, care va fi înființat prin pachetul de Legi ale educației, elevii vor beneficia de condiții de calitate, pentru a dobândi toate abilitățile în acest domeniu. Totodată, aceleași deziderate vor fi atinse și în mediul universitar, prin măsurile pentru ruta completă de învățământ dual”, a spus ministrul Educației.

„Mă bucură faptul că Amazon a ales să investească și să dezvolte în România acest centru al inovației. Sunt convinsă că acest proiect va aduce beneficii semnificative, într-un moment simbolic: aniversarea a 25 de ani de parteneriat strategic cu SUA”, a transmis Ligia Deca.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Leave a Comment