Ligia Deca s-a întâlnit cu directorii de școli și grădinițe din Arad

Eduard Turcu

Ligia Deca, ministra Educației, s-a întâlnit cu directorii de școli și grădinițe din Arad.

Ligia Deca: „Includ cât pot de des în programul meu întâlniri cu directori și profesori. Cred că pulsul școlii este resimțit corect atunci când discut cu cei care fac lucrurile să se întâmple”.

„M-am întâlnit astăzi cu directorii de școli și grădinițe din Arad. În discuția onestă despre provocările acestei perioade am avut, permanent, certitudinea că fiecare om cu responsabilitate în școală are ca prioritate asigurarea unui mediu potrivit pentru creșterea elevilor săi”, a spus liberala.

„Îmi sunt cunoscute inechitățile salariale, susțin îndreptarea lor și voi face tot ce pot pentru asta – școala are nevoie de oameni dedicați, care să se simtă valorizați, inclusiv sub aspect financiar”, a subliniat ministra.

„Asemeni multor părinți, îmi doresc o școală în care copilul meu să învețe, dar să se simtă și bine – cu el și cu ceilalți. Ca ministru, mă străduiesc să contribui la binele acesta pentru toți copiii. Cu recunoștință pentru toți oamenii școlii! Mulțumesc pentru găzduire Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad”, declarat Ligia Deca.

Călin Bibarț, Primarul Municipiului Arad, a mai transmis că: ”Investițiile în învățământul arădean trebuie sprijinite şi continuate pentru formarea tinerelor generații”.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Distribuie articolul