Lucian Bode: Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și-a ales astăzi conducerea la nivel național

Lucian Bode, Secretarul General al PNL, a anunțat că a fost aleasă noua conducere a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

Lucian Bode: „Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și-a ales astăzi conducerea la nivel național. Partidul Național Liberal este alături de mediul investițional, fie el autohton sau străin, pentru că PNL este singurul partid cu adevărat pro-business. Este o marcă a PNL, iar Organizația Oamenilor de Afaceri Liberali este prima chemată să o întărească, să îi dea și mai multă vigoare și consistență”.

„Clubul Oamenilor de Afaceri este și trebuie să-și consolideze poziția de cea mai robustă, credibilă și eficientă platformă de comunicare cu mediul antreprenorial. Modelul liberal de guvernare s-a impus în ultimii ani și s-a axat pe schimbarea modelului de dezvoltare economică: de la o creștere economică bazată îndeosebi pe consum, către o creștere al cărei motor principal devin investițiile”, a spus deputatul.

Liberalul a subliniat faptul că „rezultatele economice ale anului 2022 confirmă această viziune. Anul trecut am avut cel mai mare volum de investiții străine, iar pe piața tranzacțiilor imobiliare capitalul românesc a depășit în premieră capitalul străin. PNL a fost și este de partea celor îndrăzneți, a celor care au idei inovative și care pun umărul la dezvoltarea economică”.

„Felicitări echipei de conducere! Am încredere că organizația oamenilor de afaceri liberali va fi și în continuare o tribună foarte bună pentru valorificarea ideilor economice care vor duce PNL și România într-o nouă etapă a dezvoltării”, a transmis Lucian Bode.

susă: Lucian Bode, Facebook

Leave a Comment