Lucian Bode: În județul Maramureș, administrațiile liberale au mizat pe cartea investițiilor

Media PNL

Secretarul General al PNL, Lucian Bode a participat la evenimentul Gala Liberală Maramureș 2023, o inițiativă a liberalilor maramureșeni prin care au reușit să evidențieze modul în care valorile liberale pot influența și contribui la dezvoltarea comunităților.

Am cunoscut oameni dedicați acestor locuri care au cariere și afaceri de succes, contribuind astfel din plin la creșterea economică a zonei.

Este o mare realizare să reușești să mobilizezi comunitatea în jurul valorilor liberale și astfel să îți pui amprenta asupra viitorului unei comunități.

Liberalii, oriunde conduc administrații locale sau județene, au ca obiectiv transformarea în bine a acelor comunități. În județul Maramureș, administrațiile liberale au mizat pe cartea investițiilor, iar din anul 2020 încoace se vede un progres evident în dezvoltare.

Partidul National Liberal face administrație pentru oameni, guvernează performant local și central și va continua să construiască pentru a împlini destinul european al unei Românii cu încredere în forțele proprii și respectată pe plan internațional.

Este o dovadă de responsabilitate si asumare să lăsăm ceva trainic în urma noastră, așa cum au făcut-o generații întregi de liberali.” a declarat Lucian Bode.

Sursa: Facebook Lucian Bode

Distribuie articolul