Lucian Bode, Secretarul General al PNL: „Liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forță politică”

Eduard Turcu
sursă: Lucian Bode, Facebook

Astăzi a avut loc o întâlnire a filialelor PNL din Regiunea de Nord-Vest la care au luat parte prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, președintele Partidului Național Liberal și Ministrul Afacerilor Interne, Secretar General al PNL, Lucian Bode.

În cadrul acestui eveniment, Lucian Bode, care este și Secretar General al PNL, a subliniat că „liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forță politică”, iar „întâlnirea cu filialele liberale din cele 6 județe din Regiunea de Nord-Vest a fost un bun prilej de a analiza potențialul lor în perspectiva anului 2024”.

„Am fost lângă prieteni, alături de care am dus multe bătălii politice, am dus campanii grele și am dat în anul 2020 un puternic semnal politic al schimbării, dar și de mobilizare pentru multe alte filiale din țară, că se poate”, a adăugat Ministrul Afacerilor Interne.

„Nord-Vestul liberal este un brand și are reputația celor mai performante administrații publice locale din România”.

Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne
și Secretar General PNL

De asemenea, Secretarul General al PNL a punctat faptul că administrațiile liberale din această parte a României au performat de-a lungul timpului și au obținut rezultate datorită proiectelor pe care le-au realizat.

Lucian Bode: „Nord-Vestul liberal este un brand și are reputația celor mai performante administrații publice locale din România. Priceperea echipelor liberale din aceste județe, a primarilor și consilierilor locali și județeni ne dă încredere că proiectul liberal își va urma cu succes drumul”.

„Suntem la guvernare, iar legătura dintre local și central trebuie să fie puternică. Doar împreună prin seriozitate și multă muncă vom fi convingători. Încrederea cetățenilor se câștigă greu, dar avem multe exemple de administrații liberale care au demonstrat că doar cu proiecte gândite pentru comunitate ajungi la oameni. Am încredere că echipele liberale din această regiune vor performa în continuare. Datoria noastră este să menținem solidaritatea politică și umană”, a precizat liberalul.

Ministrul Afacerilor Interne a punctat și nevoia de a promova performanțele administrațiilor liberale, astfel încât acestea să poată fi convertite în capital politic.

„Avem un brand al succesulului administratiilor liberale care trebuie convertit în capital politic puternic pentru PNL. Este un obiectiv in jurul căruia trebuie să fim uniți, un act de solidaritate pentru a avea o guvernare PNL mai solidă, cu un suport și mai mare pentru dezvoltarea locală și regională”, a subliniat Lucian Bode.

sursă: Lucian Bode, Facebook

Distribuie articolul