Lucian Bode: Primarii liberali din județul Bihor sunt puternic angajați în dezvoltarea comunităților

În cadrul unei vizite oficiale care s-a desfășurat la Oradea, Premierul Nicolae Ciucă, alături de Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne și alți membri ai Guvernului au participat la inaugurarea lucrărilor la fabrica Nokian Tyres, prima fabrică de producere a anvelopelor cu emisii zero de CO2 din lume.

Lucian Bode a subliniat că județul Bihor este un exemplu de succes în ceea ce privește atragerea de investiții și a precizat că administrația locală și județeană au adoptat o abordare pro-dezvoltare, care a dovedit eficiența sa în atragerea unui investitor de talie mondială în regiunea de Nord-Vest a țării.

Lucian Bode: „Județul Bihor este campion la atragerea de investiții și un exemplu de accelerare a dezvoltării! Administrația locală și județeană este una pro-dezvoltare, un model liberal de succes care și-a dovedit eficiența”.

„Meritul Guvernului și al administrației locale este că au reușit să atragă acest investitor care a luat decizia să-și reloce activitatea din cauza conflictului din Ucraina. După analiza a peste 40 de locații, investitorul a ales Municipiul Oradea pentru o investiție de peste 600 de milioane euro și crearea a 500 de locuri de muncă”, a spus liberalul.

Acesta a mai spus că „investițiile vin spre zone care au asigurată infrastructura de transport și o conectivitate bună la rețeaua europeană de transport. În regiunea de Nord-Vest, proiectele majore de infrastructură rutieră deblocate în anul 2020 își urmează cursul implementării, accelerarea ritmului fiind obligatorie pentru a închide aceste proiecte cât mai repede”.

Lucian Bode: Primarii liberali din județul Bihor sunt puternic angajați în dezvoltarea comunităților

Liberalul a menționat că rolul autorităților locale în promovarea de proiecte de dezvoltare este esential, iar saltul de dezvoltare obținut în județul Bihor de către admnistrațiile liberale se datorează excelentei colaborări dintre executiv și aceste administrații.

 

Secretarul General al PNL a explicat că „în județul Bihor, și nu numai, proiectele de dezvoltare au succes prin susținerea reciprocă local-central. Rolul autorităților locale în promovarea de proiecte de dezvoltare este esential, iar saltul de dezvoltare obținut în județul Bihor de către admnistrațiile liberale se datorează convergenței de viziuni și excelentei colaborări dintre executiv și aceste administrații”.

Primarii liberali din județul Bihor sunt puternic angajați în dezvoltarea comunităților și au creat un adevărat centru-model de bună guvernanță locală care confirmă excelența în administrație a PNL”, a transmis Lucian Bode.

Leave a Comment