Lucrările pentru Pasajul din Piața Cetate din Municipiul Oradea au ajuns la 65%

Paul

Zilele acestea s-a turnat placa de suprabetonare a pasajului din Piața Cetate. Lucrările pentru acest proiect ajungând la 65%.

Acesta face parte din obiectivul de investiții „Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Emanuil Gojdu din Oradea – Etapa 2”. Proiectul fiind implementat de către Primăria Oradea prin Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

Au fost montate cele 28 de grinzi și a fost armată și cofrată placa situată deasupra pasajul subteran. Constructorul a turnat elevația (pereții) pasajului aferenți rampei dinspre Nufărul și din zona mediană a pasajului, urmând să fie săpată rampa dinspre zona centrală și să fie montate palplanșele.

Până în acest moment a fost turnat radierul pasajului din Piața Cetate, au fost realizați piloții forati și s-a săpat rampa dinspre Nufarul. Totodată, a fost finalizat bazinul de retenție a apelor pluviale, bazin situat sub pasajul rutier. Între timp, în zonă au fost realizate și lucrările pentru devierea rețelelor de utilități.

Valoarea lucrărilor este de 32.610.187,17 lei, fără TVA.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să intrați aici.

Sursa: Primăria Oradea, site oficial

Distribuie articolul