Maramureș: 20 milioane de lei pentru modernizarea Ambulatoriului din cadrul Spitalulului Județean de Urgență Baia Mare

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat faptul că proiectul privind modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a primit finanțare prin PNRR. Valoarea totală a acestuia este de peste 19.8 milioane lei.

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a comunicat următoarele: „Prin acest proiect vor fi realizate lucrări modernizare a ambulatoriului, vor fi achiziționate dotări noi, cu aparatură modernă, precum: ecografe, ekg-uri, tărgi, mese de consultație, toate necesare pentru ca serviciile medicale oferite pacienților să fie la cea mai bună calitate. De asemenea, și spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient.

Totodată, acest proiect vizează și modernizarea ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu nr.3, a secției de Medicina Muncii-Boli Profesionale, strada Progresului nr.17, a Cabinetului de Planificare Familială, strada Progresului nr.17, și a Laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr.17.

Activitatea din Ambulatoriul Integrat reprezintă o prioritate absolută pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, de aceea este foarte important să investim în modernizarea și dezvoltarea acestuia.”

Sursa: Ionel Bogdan, Facebook

Distribuie articolul