Maramureș: Amendamentele financiare pentru varianta de ocolire a Băii Mari și pentru terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional au fost votate

Media PNL

“Așa cum am promis, în urma adoptării Legii bugetului de stat pentru anul 2023, am obținut fonduri pentru Varianta de Ocolire a Orașului Baia Mare și pentru Aeroportul Internațional Maramureș.

Amendamentele pe care echipa liberală maramureșeană le-a depus la proiectul de buget pentru anul acesta au vizat prioritățile Maramureșului. În urma eforturilor depuse în Parlament, am reușit să obținem finanțare pentru proiectele de modernizare a județului.

Împreună cu Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, Călin Bota, deputat și Oana Marciana Ozmen, deputat, am susținut amendamente la bugetul pentru 2023 prin care asigurăm fonduri pentru varianta de ocolire a municipiului Baia Mare și pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș. Sumele suplimentate prin amendamente pentru cele două obiective se ridică la 2,36 milioane de lei, dintre care 1,8 milioane pentru centura ocolitoare a Băii Mari și 1,8 milioane pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș.”a declarat Florin Alexandru Alexe, vicepreședintele Camerei Deputaților pe pagina sa de Facebook.

“Într-o strânsă colaborare cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, facem toate demersurile posibile în Parlament pentru susținerea proiectelor benefice județului. Prin obținerea finanțării necesare pentru Aeroportul Internațional Maramureș și Centura Ocolitoare a Municipiului Baia Mare, avem convingerea că vom atrage noi investiții și vom crește nivelul de trai al maramureșenilor.

Guvernul condus de premierul Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, a realizat un buget echilibrat și realist, care vizează susținerea economiei și protejarea cetățenilor. Consolidăm România!”, a mai adaugat deputatul Florin Alexandru Alexe.

Distribuie articolul