Maramureș: Consiliul Județean construiește două piețe tradiționale și depozite frig în Bârsana și Tăuții Măgherăuș pentru a susține producătorii locali

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, anunță că două piețe tradiționale, precum și două depozite frig vor fi construite și date în folosință producătorilor locali din Bârsana și Tăuții Măgherăuș. Aceste proiecte sunt importante pentru a sprijini, în special, producătorii din legumicultură.

„Vă voi supune atenției două proiecte pentru piețe tradiționale. Aici vorbim despre cele din Bârsana și Tăuții Măgherăuș.

Bârsana este o zonă importantă, chiar dacă noi o știm doar din punct de vedere turistic, aici sunt cele mai multe sere din județul Maramureș. Vom face o piață tradițională și un depozit frig, pentru a susține producătorii locali din zonă, în special pe cei din legumicultură.

De asemenea, la Tăuți Măgherăuși s-au pus deja bazele unei piețe, într-un sistem hybrid, prin comenzi online. Și în această zonă, este important să susținem primăria și producătorii locali”, transmite președintele CJ Maramureș.

 

Sursa: Ionel Bogdan

Distribuie articolul