Maramureș: lucrările de reabilitare a unității de primire urgențe a Spitalului Județean au început – investiție de 3.8 milioane lei. Proiect finanțat din bugetul CJ

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat începutul lucrărilor de reabilitare a unității de primire urgențe a Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Investiția totală este de 3.8 milioane lei, fondurile fiind asigurate din bugetul administrației județene.

Liberalul a precizat că proiectul prevede modernizarea completă a secției UPU, efectuându-se extinderea instalațiilor de climatizare, recompartimentarea și amenajarea spațiilor.

„În prezent, se lucrează în zona de vestiare, a cabinetelor de stomatologie, ginecologie din secția UPU, iar un element important în acest proiect este realizarea unei conexiuni între Camera de urgențe minore și Camera de urgențe majore, care în prezent nu există, pentru eficientizarea întregului flux de activitate al Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean”, a adăugat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Sursa: Ionel Bogdan

Distribuie articolul