Maramureș: reprezentanții județeni s-au întâlnit cu președinții consiliilor raionale din Republica Moldova pentru a discuta despre cooperare economică și culturală

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, alături de Doru Lazăr, vicepreședintele administrației județene din Maramureș, au participat la întâlniri bilaterale cu președinții consiliilor raionale din Republica Moldova.

„Discuțiile s-au concentrat pe cooperarea economică, culturală și realizarea în comun a proiectului organizat de Consiliul Județean în Maramures, în această vară, și anume “Tabără de excelență în Maramureș – PUNTE educațională între Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni”.

De asemenea, președinții consiliilor rationale Ștefan Vodă și Nisporeni și-au exprimat intenția de înfrățire cu Județul Maramureș”, transmite serviciul de comunicare al CJ Maramureș.

„Mulțumesc președinților consiliilor raionale pentru buna colaborare și deschiderea spre dezvoltare de noi parteneriate! Îi asigur de toată susținerea mea și a Consiliului Județean Maramureș”, adaugă Ionel Bogdan.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

Leave a Comment