Maratonul lui Moș Nicolae continuă și anul acesta la Botoșani

Eduard Turcu

Maratonul lui Moș Nicolae, proiect inițiat de TNL Botoșani în 2021, continuă și în acest an.

TNL Botoșani a lansat anul trecut un nou proiect intitulat ”Maratonul lui Moș Nicolae” ediția I. În această primă ediție ne-am propus să contribuim cu necesarul pentru 5 centre din Municipiul Botoșani. Centre unde am întâlnit copii și adulți cu nevoi speciale, cu povești deosebite, cu suflete călduroase, pline de iubire și inocență”, se arată în comunicatul TNL Botoșani.

sursă: TNL Botoșani

Tinerii liberali din Botoșani au mai precizat că „le- am putut dărui fructe, lactate, dulciuri, rechizite, haine, obiecte de uz personal, tablete pentru desfășurarea orelor de curs, brazi naturali și bineînțeles ornamente și instalații pentru aceștia. Știm cu toții cât este de important pentru copii să aibă un brad de Crăciun, pe care să îl împodobească împreună cu cei dragi și în jurul căruia să spună povești frumoase, să viseze și să spere”.

„De asemenea, am răspuns solicitării unei doamne învățătoare și am dotat o sală de clasă cu un televizor pentru prezentarea materialelor didactice și rechizite necesare elevilor. Nimic nu ne poate bucura inimile mai mult decât zâmbetele oferite de cei pe care i-am putut ajuta câtuși de puțin”.

„După cum bine am promis, Organizația TNL Botoșani organizează anul acesta cea de-a doua ediție a Maratonului lui Moș Nicolae care se va desfășura la diferite centre din Județul Botoșani. Vom reveni cu detalii”, au mai precizat aceștia.

sursă: TNL Botoșani, Facebook

Distribuie articolul