Marcel Boloș a efectuat o vizită de lucru în județul Vrancea

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a efectuat astăzi, alături de premierul Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, o vizită de lucru în județul Vrancea.

În timpul vizitei, oficialul MIPE, a discutat cu oamenii de afaceri din județul Vrancea pe tema oportunităților de finanțare din fondurile europene alocate României, a participat la manifestările dedicate împlinirii a 140 de ani de la înființarea Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor” și s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale pentru a se asigura că nu există blocaje în implementarea proiectelor.

În cadrul întâlnirii cu oamenii de afaceri din județul Vrancea ministrul Boloș a prezentat oportunitățile de finanțare din fondurile alocate în cadrul Politicii de Coeziune 2021-2027 și Planului Național de Redresare și Reziliență. În acest an urmează să fie lansate, în cadrul Politicii de Coeziune și PNRR, 534 de apeluri de proiecte, în valoare de 40 miliarde de euro.

Mai multe detalii aici.

sursă: mfe.gov.ro

Leave a Comment