Marcel Boloș: În primele trei zile s-au efectuat 10.000 de plăți prin aplicația web pe care Compania Naţională Poşta Română a pus-o la dispoziție

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat că în primele trei zile s-au efectuat 10.000 de plăți prin aplicația web pe care Compania Naţională Poşta Română a pus-o la dispoziție.

Marcel Boloș: „Am fost plăcut surprins să văd că este interes pentru plata online a facturilor prin cardul de energie. O arată cifrele: În primele trei zile s-au efectuat 10.000 de plăți prin aplicația web pe care Compania Naţională Poşta Română a pus-o la dispoziție. Încurajez cât mai mulți beneficiari să acceseze platforma, pentru că procesul este unul foarte intuitiv și durează doar câteva minute. Las în comentarii și un ghid în care este explicat pas cu pas ce trebuie să faceți”.

„Am auzit numeroase critici la adresa acestei metode de plată, că „nu se vor descurca oamenii”. Într-adevăr, sunt și beneficiari care nu sunt încă familiarizați cu aceste metode digitale. Dar vă dau un exemplu: un număr impresionant de beneficiari ai voucherelor de 250 de lei pentru alimente nu utilizaseră niciodată un card. Iar acum fac plăți la POS și își verifică online soldul. Un prim pas este să avem încredere și să aducem aproape de oameni resursele necesare transformării digitale. Este datoria noastră să încurajăm această tranziție spre România Viitorului”, a transmis liberalul.

sursă: Marcel Boloș, Facebook

Leave a Comment