Marcel Boloș: românii vulnerabili vor beneficia anul acesta de 1.400 de lei, ajutor financiar pentru compensarea prețului la energie

Eduard Turcu

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, a anunțat că românii vulnerabili vor beneficia anul acesta de suma de 1.400 de lei, care reprezintă un ajutor financiar pentru compensarea prețului la energie.

Marcel Boloș: „Vă prezint cele mai importante informații pe tema cardurilor de energie. După cum știți, implementăm din banieuropeni o măsură prin care românii vulnerabili vor beneficia anul acesta de 1.400 de lei, ajutor financiar pentru compensarea prețului la energie, pentru chletuielile cu energia electrică, energia termică centralizată, gaze, butelie, lemne pentru foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire”.

„Vom acorda ajutorul în două tranșe, pentru toate gospodăriile în care venitul net per membru nu depășește 2.000 de lei. Mai exact, nu mai puțin de 2,8 milioane de locuințe vor fi ajutate pentru a trece mai ușor peste această perioadă”, a declarat liberalul.

sursă: Marcel Ioan Boloș, Facebook

Distribuie articolul