Memorandum de Înțelegere în domeniul învățământului semnat de Ligia Deca și Ministrul Educației din Tunisia

Ligia Deca, Ministrul Educației, a transmis că a semnat împreună cu Ministrul Educației din Tunisia un Memorandum de Înțelegere în domeniul învățământului.

Ligia Deca: „Am continuat discuțiile și schimburile de experiențe și de bune practici prilejuite de reuniunea Biroului Conferinței miniștrilor educației din statele care au în comun folosirea limbii franceze (CONFEMEN), în cadrul unor întrevederi cu miniștrii educației din Maroc, Mauritius, Canada-New Brunswick, precum și cu secretarul general al CONFEMEN”.

„Am semnat, de asemenea, un Memorandum de Înțelegere cu Ministrul Educației din Tunisia, statuând, astfel, interesul celor două ministere de a promova schimbul de informații și de bune practici în ceea ce privește guvernanța sistemului educațional, asigurarea calității în educație, formarea profesorilor și dezvoltarea curriculumului”, a spus ministrul.

„Documentul vizează domenii și arii comune de interes, precum învățământul profesional și tehnic, integrarea tehnologiilor informației și comunicațiilor în procesul educațional, activitățile extrașcolare, integrarea copiilor cu nevoi speciale”, a declarat Ligia Deca.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Leave a Comment