Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) este prezent la cel mai mare târg de turism din Polonia – Tour and Travel (TT) Varșovia

Eduard Turcu

În perioada 24 – 26 noiembrie 2022 se desfășoară cel mai mare târg de turism din Polonia – Tour and Travel (TT) Varșovia. La acest eveniment este prezent și Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), conform lui Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Constantin-Daniel Cadariu: „Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) este prezent, în perioada 24 – 26 noiembrie, la cel mai mare târg de turism din Polonia – Tour and Travel (TT) Varșovia. Participarea României reprezintă o nouă oportunitate de promovare a ultimelor tendințe din piața turistică autohtonă, manifestarea expozițională fiind de tip Bussines-to-Consumer”.

„Creșterea segmentului de turiști străini este o prioritate pentru minister, autoritățile locale și antreprenorii români. Reluarea participării la târgurile de profil din afara țării este tratată cu multă seriozitate de toți partenerii implicați, iar acest lucru se poate observa și prin prisma activităților existente la standul țării noastre. Mult succes expozanților și așteptăm cifre din ce în ce mai bune”, a transmis liberalul.

De asemenea, „Cu acest prilej, vor fi promovate tradițiile și cultura autohtonă, prin reprezentații susținute de artiști din județele Maramureș și Suceava, dar și prin demonstrații ale meșterilor populari români, care vor face cunoscute publicului larg arta olăritului și a sculpturii. În plus, vizitatorii vor avea ocazia să deguste produse tradiționale românești din diferite regiuni ale țării”.

Pe întreaga durată a manifestării expoziționale, MAT va pune la dispoziția participanților materiale de prezentare a destinației turistice România, broșuri și hărți, dar și obiecte promoționale”, a precizat liberalul.

sursă: Constantin-Daniel Cadariu, Facebook

Distribuie articolul