Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, prezent cu stand la Târgul de Turism al României ROMEXPO

Denisa
Sursă foto: Facebook Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului

Începând de astăzi, 10 noiembrie, timp de 4 zile, MAT vă invită să participați la evenimentele organizate cu ocazia desfășurării ediției de toamnă #TTR2022.

În prima zi a celei de-a 46-a ediții a târgului, MAT și-a propus să aducă în atenția vizitatorilor obiectivele turistice naționale, valoroase, care fac din România o destinație turistică de top.

Deoarece țara noastră dispune de un excepțional potențial balnear & balneoclimatic, dezvoltarea și valorificarea acestui tip de turism reprezintă unul dintre obiectivele stabilite pentru ediția de toamnă a #TTR2022.

În acest sens, astăzi, în cadrul panelului organizat începând cu ora 15:00, la standul MAT, vor fi abordate, împreună cu specialiștii din industrie, subiecte precum turismul de sănătate și turismul balnear. Discuțiile vor fi conduse de Tudorita Lungu, secretar de stat MAT.

Evenimentul s-a bucurat de prezența ministrului antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, care a susținut, alături de Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului României, conferința de presă privind programele implementate de MAT pentru sprijinirea turismului românesc.

Conceptul de participare, agreat împreună cu Consiliul de Brand Turistic Național, este “Feel Alive – Explorați Grădina Carpaților”

Mai multe detalii aici

Distribuie articolul