Ministerul Dezvoltării: aproape 700 de milioane de lei vor finanța 58 de noi proiecte de infrastructură

Ciprian S.
Ministerul Dezvoltării: aproape 700 de milioane de lei vor finanța 58 de noi proiecte de infrastructură

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis ministrul Adrian Ioan Veştea primarilor alături de care a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

Sursă: Facebook Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Distribuie articolul