Ministra Raluca Turcan a avut o întâlnire de lucru cu noul ambasador al Republicii Armenia în România, Tigran Galstyan

Eduard Turcu

Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a avut o întâlnire de lucru cu noul ambasador al Republicii Armenia în România, Tigran Galstyan.

„De-a lungul timpului, legături culturale solide au stat la baza prieteniei dintre România și Armenia. Armenia are o cultură bogată, iar promovarea acesteia în România a fost unul dintre subiectele discutate, astăzi, cu noul ambasador al Republicii Armenia în România, E.S. domnul Tigran Galstyan. Totodată, am subliniat importanța promovării culturii românești în Armenia, prin expoziții și evenimente care să întărească relațiile dintre țările noastre.

Am făcut referire la contribuția comunității armene din România, care a ajutat la dezvoltarea relațiilor bilaterale, precum și la viitoarea cooperare direcționată spre creșterea vizibilității patrimoniului armean din țara noastră și cel românesc din Armenia. Am subliniat importanța reînnoirii Programului de cooperare dintre cele două ministere ale Culturii și am discutat despre schimburi de bune practici din domeniul cultural, în care țările noastre excelează și care pot îmbogăți cele două agende.

I-am transmis E.S domnului Tigran Galstyan succes în noul mandat și l-am asigurat de întregul sprijin în desfășurarea proiectelor comune”, a transmis Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Distribuie articolul