Ministrul Adrian Veștea: 35 de noi proiecte au primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat încă 35 de noi proiecte care au primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Proiectele, în valoare totală de 481.322.870,98 lei, au ca obiective modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

”Am semnat și astăzi contracte care au ca scop creșterea standardului de viață al locuitorilor din 28 de județe. Sunt un om al faptelor și, împreună cu echipa de specialiști din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, mă asigur permanent că facem tot ceea ce ține de noi pentru a iniția și a duce la îndeplinire toate obiectivele propuse în acest sens”, a subliniat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul