Ministrul Adrian Veștea: 4.555 de posturi vor fi scoase la concurs în spitalele din România

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea: 4.555 de posturi vor fi scoase la concurs în spitalele din România

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că 4.555 de posturi vor fi scoase la concurs în spitalele din România.

Guvernul României, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a aprobat memorandumul privind organizarea unor concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor vacante din sectorul sănătate și asistență socială.

”În calitate de Ministru al Dezvoltării, am susținut cu tărie ideea că personalul de specialitate în sănătate este o nevoie constantă. Încă de anul trecut, am înțeles importanța menținerii și dezvoltării acestui domeniu vital pentru societatea noastră. Astfel, am luat măsuri pentru a ne asigura că instituțiile din domeniul sănătății nu vor fi afectate de lipsa de personal.

Astfel, s-a aprobat organizarea examenelor sau a concursurilor pentru ocuparea a 4.555 de posturi vacante sau temporar vacante. Aceasta este o oportunitate pentru profesioniștii din domeniul sănătății să se alăture echipelor medicale și de asistență socială din întreaga țară.”, a transmis ministrul liberal Adrian Veștea.

De asemenea, ministrul liberal a precizat că în județul Brașov, vor fi disponibile 150 de posturi în: Săcele, Codlea și Făgăraș, precum și în orașul Victoria.

Aceste posturi includ locuri pentru medici, personal medical auxiliar, personal de specialitate și personal auxiliar.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul