Ministrul Adrian Veștea: 50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea 50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că 50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor.

”După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleși locali din toată țara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiții mult așteptate pentru cetățeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanțăm, creștem calitatea vieții oamenilor din toate județele țării.”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile și a podețelor, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Proiectele vor fi implementate în 28 de județe din întreaga țară, contribuind la creșterea mobilității și accesibilității pentru toți cetățenii.

Sursă: Facebook Ministerul Dezvoltării

Distribuie articolul