Ministrul Adrian Veștea a fost în vizită de lucru în județul Neamț pentru a verifica progresele proiectelor finanțate de Ministerul Dezvoltării

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a fost în vizită de lucru în județul Neamț pentru a verifica progresele proiectelor finanțate de Ministerul Dezvoltării

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a efectuat o vizită de lucru în județul Neamț pentru a verifica progresele proiectelor finanțate de Ministerul Dezvoltării.

”Comunicarea permanentă cu autoritățile publice locale și eforturile echipei mele din minister au fost cheia acestei colaborări eficiente.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost alocate resurse semnificative pentru proiecte precum reabilitarea rezervorului de apă de 5.000 mc pe Strada Mihai Viteazu și modernizarea arterei Roman Est, DJ 207A-strada Plopilor-DN2, în municipiul Roman.

În plus, am investit în infrastructura sportivă locală pentru a sprijini comunitatea. Ne angajăm să continuăm această muncă pentru a aduce beneficii semnificative cetățenilor din județul Neamț.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, oferim finanțare considerabilă pentru extinderea sistemelor de apă și canalizare în mai multe localități din județ, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a regiunii.

Cu o finanțare totală de 2,5 miliarde de lei și 137 de obiective în desfășurare, alocate prin acest program, sunt convins că județul Neamț se va dezvolta armonios și își va recăpăta strălucirea de altădată!”, a precizat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul